Gitaarles Spijkenisse

Wil jij gitaar leren spelen ? Meer technieken en begeleiding nodig ?

Neem dan gitaarles in Spijkenisse bij GuitarBeat !

Wie ben ik 


Mijn naam is Daniel van Eekeren, woonachtig in Rotterdam. Al vanaf jonge leeftijd ben ik begonnen met gitaarspelen. Inspiratie haal ik uit muziek van artiesten zoals: The Red Hot Chili Peppers, Fleetwood Mac, Jason Mraz en Ed Sheeran.

Als gitarist ben ik allround en thuis in veel genre’s, als gitaardocent pas ik me ook graag aan aan jouw voorkeuren en behoeften. Ik heb gemerkt dat elke leerling (grote) stappen kan maken, goede begeleiding en ondersteuning zijn hierin belangrijke factoren. Daarnaast pas ik mijn lessen aan aan jouw niveau en zal je proberen uit te dagen met leuke, moderne en leerzame oefeningen. 

Ik speelde in bands zoals 'Complete Creativity' en deed podiumervaring op in o.a. 'Kade10' en 'de Peppel'. Een tijd terug heb ik een project gestart genaamd ‘EarlyBirds’. Dit was bedoeld om ook beginnende muzikanten te begeleiden en coachen naar hun eerste podium. 

Als muziek docent help ik je graag je favoriete nummer(s) goed te beheersen! Vraag vooral een gratis proefles aan, dan zien we elkaar snel!


Interesse?

Interesse in het nemen van gitaarles in Spijkenisse? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles